Virkattu Matto : - Tämän kevään aikana olen innostunut virkkaamaan.

Virkattu Matto : - Tämän kevään aikana olen innostunut virkkaamaan.. Kaunis ja yksinkertainen kuvio sopii mainiosti niin olohuoneeseen. Harmaa/vaaleanpunainen tossu on virkattu seitsemän veljestä langasta koukulla nro 4. Virkatut matot ovat nyt kovassa huudossa. Yhden maton virkkasin syksyllä 2019 vielä. 1,5kg punaista trikookudetta, joka odotti tähän asti kassissa matoksi pääsyä.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että käsityörintamallani on ollut hiljaista. Matto on virkattu harmaasta sekä puhtaanvalkoisesta ontelokuteesta. Helppo virkattu matto syntyy käden käänteessä harmaasta ontelokuteesta. Tehdäänkö sullekin mittatilauksena kaunis virkattu matto? Lankakin on oikeasti melkein mustaa.

Virkattu matto ja pikkukori skandityyliin | Meillä kotona
Virkattu matto ja pikkukori skandityyliin | Meillä kotona from dblz8c9s03dit.cloudfront.net
1,5kg punaista trikookudetta, joka odotti tähän asti kassissa matoksi pääsyä. Ohje oli oikein hyvä ja selkeä! Anteeksi huono kuva, joka ei tee matolle oikeutta. Ohjetta ei ollut, mutta kuvasta sen verran sain irti, että sain tehtyä. Kude lankava lilli, no 1 valkoinen. Virkattu matto vaikka joulukuusen alle virkatut pyöreät matot on niinikään ontelokuteesta (kierrätyspuuvillaa). Nyt piti koittaa maton virkkaamista koska en ole aiemmin virkannut mattoa. Pdf virkattu matto (finnish) pdf midsommar matta (swedisch) pdf midsummer rose (english).

Lähetä viesti ilmoittajalle teija vaissi.

Virkattu tiskirätti, ohje x 6. Virkatut matot ovat nyt kovassa huudossa. Innoistuin ensimmäistä kertaa koittamaan isompaa virkkaustyötä. Aluksi tuntui oudolta virkata isolla koukulla ja paksulla kuteella, mutta aika äkkiä siihen tottui :). Oli ihan pakko tehdä uusi vessan matto kun näin virkkuukoukussa.fi sivuilla erittäin kauniita mattoja. Virkattu matto, kuusikulmio matto, pala matto, virkattu pala matto, virkattu kuusikulmio matto, virkattu kuusikulmio, lanka&tekstiili, ontelokude, virkattu matto ohje, virkkaus palojen yhdistäminen, palojen yhdistäminen viimeisellä kierroksella, palojen saumaton yhdistäminen, virkattujen palojen yhd. Apua, viime päivityksestä on aikaa! Aiemmin kuvissa vilahti raitainen matto. No nyt se on valmis! Edellisessä suuressa käsityölehdessä (1/2012) olikin sitten malli, jota halusin kokeilla. Tämä matto on ollu jo kauan valmiina ja käytössäkin,mutta tyttöni oli vahingossa osununu siihen tussilla mustaa se taisi olla eikä kovin isokaan jälki ollu.päätin kuitenkin yrittää poistaa ja laitoin pesukoneeseen ja tahranpoistoainetta mukaan.no se levisi vaan kämmenen kokoiseksi vaaleanpunaiseksi. Kesällä sitäkin enemmän, juttua tässä tekstissä. Kuistilla kukat ja taimet valtaavat tilaa.

Virkatut matot ovat nyt kovassa huudossa. Ohjetta ei ollut, mutta kuvasta sen verran sain irti, että sain tehtyä. Virkattu matto vaikka joulukuusen alle virkatut pyöreät matot on niinikään ontelokuteesta (kierrätyspuuvillaa). Mattojen koot 80cm:stä isompaan ja hinnat alkaen 75 euroa. Lankakin on oikeasti melkein mustaa.

Tilduliinu: Kesäfiilistelyä ja virkattu Paula-matto
Tilduliinu: Kesäfiilistelyä ja virkattu Paula-matto from 1.bp.blogspot.com
Reunat tein vähän eri tavalla, jottei ihan täysin kopio olisi. Aiemmin kuvissa vilahti raitainen matto. Kiinanruusu (nurkassa tuolin päällä) sai uuden ruukun. Anteeksi huono kuva, joka ei tee matolle oikeutta. Tällä ohjeella virkatun kassin koko on. No nyt se on valmis! Päin vastoin, siellä on riittänyt hulinaa. Ohje on alunperin pitsiliinalle, mutta minä sain virkattua ensimmäiset 11 kerrosta, kunnes kude loppui.

Kauan harkittu, mutta yllättävän nopeasti valmistunut trikookudemattoni.

Värivalikoima on kattava, kysele lisää sähköpostilla thelmankammari@gmail.com. Helppo virkattu matto syntyy käden käänteessä harmaasta ontelokuteesta. Edellisessä suuressa käsityölehdessä (1/2012) olikin sitten malli, jota halusin kokeilla. Ohjetta ei ollut, mutta kuvasta sen verran sain irti, että sain tehtyä. Tämä matto on ollu jo kauan valmiina ja käytössäkin,mutta tyttöni oli vahingossa osununu siihen tussilla mustaa se taisi olla eikä kovin isokaan jälki ollu.päätin kuitenkin yrittää poistaa ja laitoin pesukoneeseen ja tahranpoistoainetta mukaan.no se levisi vaan kämmenen kokoiseksi vaaleanpunaiseksi. Tällä ohjeella virkatun kassin koko on. Aiemmin kuvissa vilahti raitainen matto. Aluksi tuntui oudolta virkata isolla koukulla ja paksulla kuteella, mutta aika äkkiä siihen tottui :). Mattojen koot 80cm:stä isompaan ja hinnat alkaen 75 euroa. Netissä pyöriessä löytyi helppo liinan ohje, josta sitten ajattelin kokeilla tehdä maton. Matto on valmistettu ontelokuteesta ja ohjeen löysin kauneimmat käsityöt nro 5 2003. Oli ihan pakko tehdä uusi vessan matto kun näin virkkuukoukussa.fi sivuilla erittäin kauniita mattoja. Kauan harkittu, mutta yllättävän nopeasti valmistunut trikookudemattoni.

Joulun aika on kuitenkin ollut niin kiireistä, etten ole tietokoneen ääreen ehtinyt istahtaa. Tämä matto on ollu jo kauan valmiina ja käytössäkin,mutta tyttöni oli vahingossa osununu siihen tussilla mustaa se taisi olla eikä kovin isokaan jälki ollu.päätin kuitenkin yrittää poistaa ja laitoin pesukoneeseen ja tahranpoistoainetta mukaan.no se levisi vaan kämmenen kokoiseksi vaaleanpunaiseksi. Värivalikoima on kattava, kysele lisää sähköpostilla thelmankammari@gmail.com. Eilen päätin pitää pienen tauon neulomisessa ja virkkasin tämän maton. Ja tästä tuli kyllä omasta mielestä tosi kaunis.

tuulahdus: VIRKATTU MATTO
tuulahdus: VIRKATTU MATTO from 4.bp.blogspot.com
On se sen verran raskas sylissä käännellä. Ja tästä tuli kyllä omasta mielestä tosi kaunis. Ison neliön sivun pituus 22cm ja pohjakappaleen pituus 11cm. Aluksi tuntui oudolta virkata isolla koukulla ja paksulla kuteella, mutta aika äkkiä siihen tottui :). Mielestäni kodinkuvalehden ohjeessa oli itselleni tarpeeksi tarkat tiedot kuteiden määristä sekä väreistä. Virkattu pyöreä matto harmailla raidoilla. Katso selkeä ohje ja kokeile itse! Päin vastoin, siellä on riittänyt hulinaa.

Harmaa/vaaleanpunainen tossu on virkattu seitsemän veljestä langasta koukulla nro 4.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että käsityörintamallani on ollut hiljaista. Yhden maton virkkasin syksyllä 2019 vielä. Eilen päätin pitää pienen tauon neulomisessa ja virkkasin tämän maton. Anteeksi huono kuva, joka ei tee matolle oikeutta. Mattojen koot 80cm:stä isompaan ja hinnat alkaen 75 euroa. Tähän huutoon vastasin minäkin innolla, kun ystävä esitti toiveen matosta keinutuolin alle. Kude lankava lilli, no 1 valkoinen. Nyt piti koittaa maton virkkaamista koska en ole aiemmin virkannut mattoa. Ja tästä tuli kyllä omasta mielestä tosi kaunis. Helppo virkattu matto syntyy käden käänteessä harmaasta ontelokuteesta. Ensin piti hommata matonkuteita eli tässä tapauksessa ontelokudetta ja sitten vaan virkkaamaan. Innoistuin ensimmäistä kertaa koittamaan isompaa virkkaustyötä. Käytetty, mutta ehjä ja hyväkuntoinen.

Pese valmis matto pesukoneessa 40 asteessa ja asettele pesun jälkeen vaakatasoon kuivumaan virk. Helppo virkattu matto syntyy käden käänteessä harmaasta ontelokuteesta.

Post a Comment

0 Comments